donderdag 12 maart 2015

Werfbezoek

Met de lente voor de deur voel je dat veel mensen de kriebels krijgen om er op uit te trekken. Een van de eerste uitstapjes blijkt een werfbezoekje te zijn. Het voorbije weekend heeft Jeroen dan ook veel volk gezien.
Zaterdag zijn de kinderen (en ik uiteraard) nog eens gaan kijken. De twee oudsten mochten samen met opa op de zolder gaan kijken.  De kamerverdeling is al helemaal rond. Ook oma, moeke en Jeroen's zus met de twee nichtjes kwamen eens kijken. 
Jeroen kreeg ook nog telefoon van een onbekende... Of ze eens mochten komen kijken want volgens de architect waar ze mee aan het praten zijn was onze werf interessant. :-)
Zelf hebben we ook een aantal huizen/werven bezocht en vonden we het ook fijn om de eigenaars te ontmoeten. Jeroen heeft dan ook met veel plezier die mensen rondgeleid. Zondag kwamen dan nog twee mountainbikers de hei uitgereden om eens dag te zeggen. Die hadden heel veel geluk dat Jeroen aan het werk was, want normaal is zondag familiedag. Ik was met de kinderen de hele dag op de hei, vreemd dat ik hun gele mobiel huisje niet heb opgemerkt. ;-)
Matthijs vertelde gisteren dat ze deze week over "bouwen" aan het leren zijn. Een werfbezoekje zit er om logistieke en praktische redenen niet in. Maar ons huisje maakt wel een virtueel bezoek aan zijn klas. Deze middag zijn we samen verschillende materialen gaan verzamelen om te laten zien. Jeroen gaat foto's uitsorteren om de verschillende materialen en hun toepassingen te tonen.  En zo krijgen zijn klasgenootjes hopelijk een beeld over het bouwen van een huis. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten