dinsdag 8 juli 2014

Stilte voor de storm

Nog 10 dagen voor we verhuizen, nog 13 dagen voor Jeroen begint te breken.

Wat is er ondertussen allemaal gebeurd?

De prijsofferten van verschillende aannemers werden vergeleken. En dat was even slikken. Maar dankzij puzzelen, veel meer zelf doen, een aantal dingen schrappen, plannen hier en daar wat aanpassen, andere materiaalkeuze hier en daar, geraakt de financiƫle kant wel in evenwicht.
Gelukkig heeft Jeroen een engelengeduld en neemt hij elk puntje minutieus door. 

De grote vakantie brak aan. Ook voor mij, helaas, geheel onverwachts. Maar elk nadeel heb e voordeel: veel tijd om uit te sorteren en in te pakken. En dat is geen luxe! (Oef zeg, zoveel rommel). We lopen tegen de dozen op. Deze ochtend, nu ja, nacht is mss beter gezegd, om 5u30 werd de container geleverd. Sorry buren! We hebben nu dus een extra rommelkot bij. Momenteel dient dat als dozenopslag, later als fietsenkot en "man cave" voor Jeroen. 

De eerste afbraakwerken gebeurden vorige week: de ballustrade van het balkonnetje vooraan, het afdak over het terras en de haag naast het huis zijn al weg. Op die manier hopen we het verhuizen wat vlotter te laten verlopen.

Nog twee weken inpakken, sorteren, weggooien, over dozen struikelen, hoofd stoten tegen balken die plots opduiken op zolder, ... 
(Valt het op dat ik het een beetje beu ben? ;-) )

Tot binnenkort

Geen opmerkingen:

Een reactie posten